31052011


day 13 - a song that is a guilty pleasure

Alexander Rybak med fairtytale<333333333333333. Fast nä, nu skäms jag nästan över att jag skäms. Det här är väl bra. Typ. Han är söt. Fina fioler. Halvcool dans. Den vann ju melodifestivalen för tusan!!!!!!!! Jag har i alla fall min sexåriga lillasyster som tycker om den också....

day 14 - a song that no one would expect you to love

Skulle nog kunna klistra in hela min spotify här nästan hah :3 Men mest weirdow måste nog vara min polska balkanskiva som är så himla bra! :))))))))))
110529

day 10 - a song that makes you fall asleep and feel relax

Vill bara inflika att jag inte somnar till musik...Den här är lugn och skön i alla fall.

day 11 - a song from your favorite band

New Model Army äger världen.

day 12 - a song from a band you hate

Okej, här vill jag ju länka Nickelback. Och sedan Nickelback igen. Tycker nog att det här är Sveriges mest överskattade grupp dock. Bara titeln på den här låten får mig att spy.

day 13 - a song that is a guilty pleasure

Mår fysiskt dåligt av att medge min kärlek för den här låten. Förlåt. Har jag fortfarande en plats i himmlen? Kom igen..den är liite bra...eller hur? MEN DEN ÄR I ALLA FALL BRA ATT DANSA TILL! Och det är inte ett känsligt ämne.


28052011

day 11 - a song from your favorite band

Har inget favoritband, tyvärr. Skulle vilja ha en artist/grupp som jag avgudade, att jag hade ansikten som jag kunde tapetsera mitt rums väggar med och bli lycklig, kunna varenda låt och text och allt om allt. Men så är det inte. Men Säkert kommer ganska nära i alla fall.


day 12 - a song from a band you hate


Ehh....Eftersom Nickelback, Enrique och Bruno Mars redan är länkade....
05252022


day 10 - a song that makes you fall asleep and feel relax

Åh alltså gillar ju många lugna och fina låtar men de är för det mesta också vemodiga och då känner jag väl mig inte särskilt sömnig utan mer sadface. MFörst tänkte jag Norah Jones men näh. Den den här lyssanade jag på varje kväll i tre veckor när jag var all by myself i Frankrike. Den är fin.


30 day song challenge

day 09 - a song that you can dance to


110524

day 09 - a song that you can dance to

Ja men den här kan ju definitivt dansa till. Typ. Tempot är mind bending. Men det skulle nog gå utmärkt. Typ.P.S Tycker lite synd om er tre läsare som inte får något annat än youtubeklipp nuförtiden.

mmhhh


day 08 - a song that you know all the words to
Okej. Först tänkte jag på Hakuna Matata, grymmaste soundtracket som jag kan sjunga i sömnen. Men! nu kom jag på att jag är ju sjukt stolt över att kunna alla ord till ingen mindre än Slim Shady. YoyoyoP.S Annika: "det är bara att lägga upp ett youtubeklipp, det är inte ens jobbigt...". Just sayin.... ;) puss

110523

day 08 - a song that you know all the words to

Eh. Jah. Jag slog vad med någon av mina kompisar om vem som kunde lära sig den här texten snabbast. Jag vill minnas att jag vann.


30 day song challenge

Fortsättning!


day 06 - a song that reminds you of somewhere

Åh, Adolf Fredrik. Bästa skolan i världen. Saknar att stå där i vit tröja och svart kjol och vara taggad inför köruppträdande, en aning nervös inför killarnas prestation (heh) och så himla lycklig när konserten väl kom igång.day 07 - a song that reminds you of a certain event


Först kom jag och tänka på Musikkollot men vill ju inte vara härmis med Rocknroll Queen och Always where I need to be :))))))), så kom på ett annat event som har med nåt helt annorlunda att göra. Handboll. Det har aldrig gått så bra för vårt lag som då, SM, vi kom helt otippat till Steg fyra (av fem) och det var ren eufori. Varje uppvrämning taggade vi med musik och den ultimata pepplåten vi spelade precis innan matchstart var ingen mindre än Ebba Gröns 800 grader.30 day song challenge

Nej nu måste jag ju komma ikapp. :)


day 05 - a song that reminds you of someone

Hm.... * tänker länge *
Mr A. Du är i princip hela min dagbok i åttan. En dag hade du på dig en grön Toto-tröja och jag tyckte det var fint för vem gillar Toto liksom? Ett gammalt halvbra åttiotalsband. Men där gick du med studsiga steg i din Toto-tröja. Så:
Ahh hinner inte skriva mer nu!

110519

day 07 - a song that reminds you of a certain event

När jag fortfarande var pappas lilla flicka så brukade vi titta på alla danska deckarserier som gick på TV tillsammans. Vi brukade bara sitta och titta tysta tillsammans (eller..pappa pratade ibland, jag svarade med SHHH!). Det här var min favorit. Den gick lite för sent på kvällen, så jag fick smyga upp när mamma gått och lagt sig. Totalt jättevärt.

110518

Receptet till framgång, mina damer och herrar, kallas diciplin. Nu går jag om Saskia! :D

day 06 - a song that reminds you of somewhere

Björkbacken.
Där solen alltid sken och alla var glada. Där vi satt tio stycken i en säng och slängde ut tofflor och grisar genom fönstret. Där Håkan Hellström och House of the rising sun spelades till leda. Där vi målade psykadeliska tavlor till Silent Shout. Där vi låg vakna under stjärnhimmeln och berättade sagor om Snövit och Michael Jackson. Där jag som frontfigur till mitt allra första band målade på mig rosa läppstiftnoch sjöng den här låten.  


110517

day 05 - a song that reminds you of someone

Alexander.

Jag kan inte ens säga att jag kände dig i två veckor. Och jag har inte sett dig på över två år nu. Men varje gång jag hör den här låten så tänker jag på en urblekt emolugg (det var en fas du var såå över), och ett knallrosa påslakan med lila ovaler på. Och en massa annat förstås, sådant som blir tjatigt att rabbla upp här.

Varje gång.

Jag antar att du gjorde ett djupt intryck.
Apa efter.

Jag vill också göra 30 day music challenge!
Ja, det råder brist på fantasi i den här bloggen (mest från min sida...).
Jag drar igenom de fyra första dagarna samtidigt så jag ligger i fas med Saskia. :)

day 01 - your favorite song

Alltså...man tycker ju att de kunde sparat den svåraste till sist. Menmen.

Det här är en låt som jag sällan lyssnar på. Jag är lite rädd för att jag en dag ska tycka bättre om någon annan, så jag sparar den här till speciella tillfällen. Och Ola Salo är vacker.

 day 02 - your least favorite song

Här hade jag egentligen också velat skriva Photograph med Nickelback. Uurgh! Bara tanken på den låten sänder rysningar i hela min kropp. Men jag vill ju inte attt det ska bli tjatigt för er läsare (ja, jag menar dig Saskia, jag tror att det bara är vi som läser den här bloggen :( sadface.), så jag tar en låt som är nästan lika dålig. Alltså. Jag kan inte beskriva hur illa jag tycker om den här låten. Den. Är. Så. Dålig.

Jag har aldrig varit bra på att motivera mina åsikter.


day 03 - a song that makes you happy

Okej. Om det finns någon ute i världen som inte blir glad av den här låten är den personen inte mentalt frisk. Och ni som inte blir övertygade av det argumentet, TITTA PÅ HONOM! En levande animefigur med bländvita tänder. Seriöst. Och klädbytet x3. Och blåset. Kom igen, den är catchy!

Och ja, det är den här låten som gör att jag blir glad av att höra någon nämna Serbien.

Klassisk betingning kallas det.


day 04 - a song that makes you sad

Över till en bit med lite mer svårmod. Jag får rysningar av den här låten också. Fast på ett bra sätt. Den berättar så vackert om livet och kärlek och vänskap och svek. Inte bästa låten om man vill snyggråta, snarare om man vill få en sorgklump i magen. New Model Army alltså. Vilket band.

Måste nog gå och smälta svårmodet.

Tack för mig.

Carey Mulligan.

<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

CAREY MULIGAN I AN EDUCATION ÄR FINOCHBRAOCHBÄST!!!!!

<3
30 day song challenge.

Den här dagen suger och det gör jag också. Fy fan. För att komma på andra tankar.....

day 03 - a song that makes you happy


Åh. Det finns väldigt många. Är inte på så bra humör nu så jag tar bara nån lite random sådära. Clash med Rocking the Cashbah. Låten är typ....skum. Men jag blir såhär: :D när jag lyssnar på den.day 04 - a song that makes you sad


:c. I toppen finns också Kate Bush, The Cure, Beck, Ingenting, Björk och Radiohead. Lyssnar nog ganska mycket på sorglig musik. Mest för att den också är väldigt vacker.Just like heaven"Show me how you do that trick
The one that makes me scream" she said
"The one that makes me laugh" she said
And threw her arms around my neck
"Show me how you do it
And I promise you I promise that
I'll run away with you
I'll run away with you"

6

Helt. Sjuk. Video. Vet inte i vilken ände jag ska börja.

Den börjar med att Iglesias ylar eller jojkar eller kanske, vad vet jag, försöker waila? Han ser deppig ut och är en Väldigt Allvarlig Ung Man. Han står utanför en strippklubb och slingrar sig. Inleder sången med "I know you want me". Strippan flashar sina bröst och sina skinkor. Alltså inte för att vara taskig Enrique, men är det inte lite hennes jobb att du ska känna att hon vill ha dig? I know you want me. Hon vill ha dina pengar Enrique!! Anyways, han responsar med "I made it obvious that I want you too", han tittar genom glasrutan på henne med en åtråvärd blick. Alltså, vad gör han ens utanför det där strippstället???!! Gå in ditt creep!


"You know my motivation, givin my raputation. Please excuse me I don't mean to be rude, but tonight I'm loving you." (0:57) Sen kysser han och en random tjej varandra, dom tafsar lite och har sex. Närbilder på tjejen som andas sexigt (musiken tystnar). Okej, först och främst, vad har han för reputation? Att han har sex med väldigt många tjejer? Och jo, det är lite rude att säga att ikväll ska jag ha sex med dig. För detta är faktiskt den retuscherade versionen, egentligen ska det i stället för "loving you" stå "fucking you". Han verkar mest som en creepy potentiell våldtäcksman. Fast tjejen verkar ju ganska nöjd och det är ju alltid nåt (fast å andra sidan har han ju tränat mycket så hon borde kanske vara nöjd??)


Sen kommer det nåt sorts stick med en rappare(?) som sitter i en limo med fyra långbenta och långhåriga partytjejer. Vad är oddsen???!
"I'm stuck with you, you're stuck with me, lets found something to do". Snälla säg att han menar Guitar Hero. Så fort en (eller fyra) tjej(er) och en kille råkar befinna sig i samma bil/utrymme LEDER DET TILL SEX. Detta är KÄND FAKTA (källa: Wikipedia). Denna scen får dock pluspoäng på chaufförens mustacher, dom är söta.

Tre minuter har nu gått och Iglesias spelar poker och dricker whiskey som en äkta KARL. Han struntar i sina kort och följer efter blondinen som röker förföriskt på sin cigarr. Dom har sex. Sedan sitter Enrique på sängen och är SERIÖS samtidigt som ca tjugo unga kvinnor har hett lesbiskt sex i bakgrunden (fast han vänder sig inte ens om, han är för cool för sånt).


Slutet. Enrique åker båt och det ser faktiskt rätt härligt ut. Han åker tillsammans med två tjejer. Dom ser heta ut och kyssar varandra...NÄSTAN. (jag antar att dom har sex. Igen.) Alltså Wow.........


Ursäkta min helt utflippade ironiska/analytiska/pratiga reaktion men videon och sången är helcrazy!

Toniiight I'm fuckiin (/lovin) yooouuu20110511

Å. Skrev ett inlägg men det sparades inte. Jobbigt.

Annars så har Stockholm blivit till ett land där nakna ben syns ungefär överallt, glassätandet är på topp och jag tror att drömmen om första doppet kan snart bli verklighet. Tänkte i alla fall göra en tillbaka-kaka på Ankis det-jag-gillar-samling:


Promenera på kyrkogårdar, doften av fuktiga underjordiska tunnlar, Richard Alpert, doften av stenkyrkor, Friday Night Lights, doften av stenkol, vara i Mariefred vecka 29, Den oändliga historien, kramas för länge med någon man känner för lite, tunna tuschpennor, tända ljus, åskväder, spöregn, Seth Green, Mass Effect, gaypar i dataspel, Faramir, första myggbettet, promenera alldeles ensam mitt i natten, landsvägar, djungelvrål och bubblizzar, varm choklad, varm choklad som blivit kall, somna på någons axel, se för länge in i någons ögon så att det blir lite obekvämt och jätteelektriskt(!), mossa, tyska, Skottland, Tori Amos, känna sig hardcore för att man lyssnar på musik som är hardcore, målarfärgstänk på kläder, få sms som inte handlar om någonting, snygglistor, Jamie Draven, Jamie Dravens röst, Garret Hedlunds röst, Garrett Hedlund, Ultimate Force, Oz och Willow, sitta på bryggor, hemligheter, dofta patchouli, eyeliner, dricka direkt ur en glasflaska, Snusmumriken, Ior, Sent i November, höstlöv, gravstenar, pioner, lyckogråta, sorggråta, Giles, ironi och sarkasm, månen, rita på händerna, havet, liv, döden.Tänkte göra 30 Day Song Challenge!

Eftersombloggen ser ut att behöva lite utfyllnad och för att det verkar lagom roligt och lite jobbigt (rangdordna låtar liksom?????!D:) :D

Here we go! Eftersom jag skrev egentligen igår kommer två stycken idag.

day 01 - your favorite song

Helt omöjligt egentligen att ens få en top fem för mig, men tillslut fick jag fram Stairway to heaven. Gillar att den är så melodiös och lite drömmig (och så är ju Led Zeppelin grymma). En kväll lyssnade jag på den här åtta gånger i rad och låten är åtta minuter lång... (hack i häl kommer Kate Bush och sen the Cure, tror jag)

day 02 - your least favorite song


Mmm det finns faktiskt en hel del att välja mellan; jag stör mig väldigt mycket på Rihanna, Bruno Mars, My Chemical Romance, Green Day, Enrique Englesias etc. Artister som väldigt många uppskattar men tvingar mig att skrubba mina öron med stålull efter att ha lyssnat påt. Vinnaren blir i alla fall Nickelback med Photograph, den är helt grotesk!!!!!! (Om jag var dig skulle jag inte ens trycka på playknappen)

Ska äta vindruvor nu. Godnatt!

RSS 2.0