6

Helt. Sjuk. Video. Vet inte i vilken ände jag ska börja.

Den börjar med att Iglesias ylar eller jojkar eller kanske, vad vet jag, försöker waila? Han ser deppig ut och är en Väldigt Allvarlig Ung Man. Han står utanför en strippklubb och slingrar sig. Inleder sången med "I know you want me". Strippan flashar sina bröst och sina skinkor. Alltså inte för att vara taskig Enrique, men är det inte lite hennes jobb att du ska känna att hon vill ha dig? I know you want me. Hon vill ha dina pengar Enrique!! Anyways, han responsar med "I made it obvious that I want you too", han tittar genom glasrutan på henne med en åtråvärd blick. Alltså, vad gör han ens utanför det där strippstället???!! Gå in ditt creep!


"You know my motivation, givin my raputation. Please excuse me I don't mean to be rude, but tonight I'm loving you." (0:57) Sen kysser han och en random tjej varandra, dom tafsar lite och har sex. Närbilder på tjejen som andas sexigt (musiken tystnar). Okej, först och främst, vad har han för reputation? Att han har sex med väldigt många tjejer? Och jo, det är lite rude att säga att ikväll ska jag ha sex med dig. För detta är faktiskt den retuscherade versionen, egentligen ska det i stället för "loving you" stå "fucking you". Han verkar mest som en creepy potentiell våldtäcksman. Fast tjejen verkar ju ganska nöjd och det är ju alltid nåt (fast å andra sidan har han ju tränat mycket så hon borde kanske vara nöjd??)


Sen kommer det nåt sorts stick med en rappare(?) som sitter i en limo med fyra långbenta och långhåriga partytjejer. Vad är oddsen???!
"I'm stuck with you, you're stuck with me, lets found something to do". Snälla säg att han menar Guitar Hero. Så fort en (eller fyra) tjej(er) och en kille råkar befinna sig i samma bil/utrymme LEDER DET TILL SEX. Detta är KÄND FAKTA (källa: Wikipedia). Denna scen får dock pluspoäng på chaufförens mustacher, dom är söta.

Tre minuter har nu gått och Iglesias spelar poker och dricker whiskey som en äkta KARL. Han struntar i sina kort och följer efter blondinen som röker förföriskt på sin cigarr. Dom har sex. Sedan sitter Enrique på sängen och är SERIÖS samtidigt som ca tjugo unga kvinnor har hett lesbiskt sex i bakgrunden (fast han vänder sig inte ens om, han är för cool för sånt).


Slutet. Enrique åker båt och det ser faktiskt rätt härligt ut. Han åker tillsammans med två tjejer. Dom ser heta ut och kyssar varandra...NÄSTAN. (jag antar att dom har sex. Igen.) Alltså Wow.........


Ursäkta min helt utflippade ironiska/analytiska/pratiga reaktion men videon och sången är helcrazy!

Toniiight I'm fuckiin (/lovin) yooouuuKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0