20110511

Å. Skrev ett inlägg men det sparades inte. Jobbigt.

Annars så har Stockholm blivit till ett land där nakna ben syns ungefär överallt, glassätandet är på topp och jag tror att drömmen om första doppet kan snart bli verklighet. Tänkte i alla fall göra en tillbaka-kaka på Ankis det-jag-gillar-samling:


Promenera på kyrkogårdar, doften av fuktiga underjordiska tunnlar, Richard Alpert, doften av stenkyrkor, Friday Night Lights, doften av stenkol, vara i Mariefred vecka 29, Den oändliga historien, kramas för länge med någon man känner för lite, tunna tuschpennor, tända ljus, åskväder, spöregn, Seth Green, Mass Effect, gaypar i dataspel, Faramir, första myggbettet, promenera alldeles ensam mitt i natten, landsvägar, djungelvrål och bubblizzar, varm choklad, varm choklad som blivit kall, somna på någons axel, se för länge in i någons ögon så att det blir lite obekvämt och jätteelektriskt(!), mossa, tyska, Skottland, Tori Amos, känna sig hardcore för att man lyssnar på musik som är hardcore, målarfärgstänk på kläder, få sms som inte handlar om någonting, snygglistor, Jamie Draven, Jamie Dravens röst, Garret Hedlunds röst, Garrett Hedlund, Ultimate Force, Oz och Willow, sitta på bryggor, hemligheter, dofta patchouli, eyeliner, dricka direkt ur en glasflaska, Snusmumriken, Ior, Sent i November, höstlöv, gravstenar, pioner, lyckogråta, sorggråta, Giles, ironi och sarkasm, månen, rita på händerna, havet, liv, döden.Tänkte göra 30 Day Song Challenge!

Eftersombloggen ser ut att behöva lite utfyllnad och för att det verkar lagom roligt och lite jobbigt (rangdordna låtar liksom?????!D:) :D

Here we go! Eftersom jag skrev egentligen igår kommer två stycken idag.

day 01 - your favorite song

Helt omöjligt egentligen att ens få en top fem för mig, men tillslut fick jag fram Stairway to heaven. Gillar att den är så melodiös och lite drömmig (och så är ju Led Zeppelin grymma). En kväll lyssnade jag på den här åtta gånger i rad och låten är åtta minuter lång... (hack i häl kommer Kate Bush och sen the Cure, tror jag)

day 02 - your least favorite song


Mmm det finns faktiskt en hel del att välja mellan; jag stör mig väldigt mycket på Rihanna, Bruno Mars, My Chemical Romance, Green Day, Enrique Englesias etc. Artister som väldigt många uppskattar men tvingar mig att skrubba mina öron med stålull efter att ha lyssnat påt. Vinnaren blir i alla fall Nickelback med Photograph, den är helt grotesk!!!!!! (Om jag var dig skulle jag inte ens trycka på playknappen)

Ska äta vindruvor nu. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0