20100119

Saknar sommaren. Tanken på sommarplaner; Danmarkresa, fesrival, häng i parker, bad, sol, promenader, läger, bokläsning, isglass och allt annat som hör till, håller mig levande. Allt känns annars rätt häktiskt nu med inlämningar (vad är grejen med idrotts-uppsattser?! Jag vill ju bara spela boll!!! :c), föreläsningar och annat skit(...). Men nu för stunden känns det bra; jag sitter och lyssnar på lite härliga kvinnor (Jenny Wilson, Tori Amos och Robyn)  äter Ben&Jerry's Cookie Dough. Och gissa vad? det är sjuukt GOTT!!! Har alltid varit lite misstänksam mot B&J faktiskt, varit lite av en puritist (ärdetettord?) när det gäller glass, och dessutom har min plånbok alltid sagt "Nej men vad gör du?!" när jag tänkt köpa denna glass. Men, nu är det konstaterat. Det är HELT KLART värt pengarna. Jag befinner mig i himmelriket för en stund! :)  
Btw, ni undrar säkert var jag får mina mästerliga bilder ifrån!! Eftersom jag är så givmild så jag tänkte ge lite kuliga blogg-tips också!!!

Martin&Jenny: olfa.blogg.se

Har ofta grymma bilder, framför allt från Indien-resan. Två syskon som bloggar helt enkelt.musiktips! PSL har alltid en massa, oftast lite ounderground, artister som spelar och berättar:
psl.svt.se/psl


Kristatomic: http://blog.krisatomic.com/

Älskar henns bilder, framför allt när hon reser till häftiga platser som Moskva och Shanghai. Mmm.

(här är hennes illustration)


Jannike Viveka: http://jannikeviveka.wordpress.com/

Helt enkelt en blogg som samlar olika fotografer. Stundtals otroligt inspirerande.
Elinkan
: http://www.radarzine.com/blogg/elinkan/

Ibland jag sitter här med tefats ögon och önskar att jag också såg ut så. Sextiotal är helt klart grejen. (Och tjugotal förresten... och 70-tal....:P)James Blund : http://dreamfactorysuperman.blogg.se/

Beskriver sina drömmar. Fint, helt enkelt.


Sabino: http://sabino.tumblr.com/ Fotograf som visar sina favoritbilder.Miss Moss: http://www.missmoss.co.za/

Hittade den idag, wohoo. Blandade bilder. Nice (för att variera fint...).Vilket mega-långt inlägg det blev nu, men äsch. Vad gör man inte för sina kära läsare! (nejjaggördetinteallsförattjaginteorkarplugga...) ;)


Hejhej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0