Happy Halloween!


Har gått och blivit sjuk lagom till Höstlovet. Det känns ganska onajs. Jag som hade grandiosa planer: fira Haloween (=äta massor av godis och titta på skräckfilm) och inte minst spela Junior SM med mitt handbollslag. Blir lite deprimerad, jag vill ju vara med!! I stället sitter jag här och skriver.....Annars så tittar jag på sorgliga filmer bliket inte heller är så bra utan har resulterat till en vecka av ledsenhet. Nej komedi ska det vara.

Har kommit på en sak. Den här bloggen heter ju Fula Saker och föddes ur tanken (från mig och Annika, men jag har eh tagit över bloggen typ..) att det finns så många fula saker i världen som man borde uppmärksamma (t.ex. hooked-on-a-feeling-videon i första blogginlägget). Men jag tittade igenom mina inlägg härom dagen och insåg att mestadelen av det som är här är ganska...fint. Jag kan inte rå för det. Jag kanske är mer för att titta på fina saker trots allt, kanske är jag en optimist? Jahjah. Så vad ska jag göra? Fortsätta med mina ojämna men ganska "fina" blogginlägg eller hålla mig till den ursprungliga planen och håna världen med dess fuligheter. Vi får se. Det får bli som det blir, ödet får bestämma.

Anywayzz, här är några utsökta foton som jag hittade gjorda av Agan Harahap.....Sitter och tittar på Nightmare before Christmas-klipp. Kärlek på Jack Skellington<33<333: "And since I am dead I can take off my head to recite Shakespearean quotations." Klockrent.

HAPPY HALLOWEEEN!
~~Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0